En overskuelig hverdag

Sputnikkollegiet og hyblerne er botilbud for unge med autisme. Det er for dig, der har brug for tryghed, overskuelighed, genkendelighed og mulighed for at vælge fællesskabet til og fra.

Tavler skaber overblik

Vi har faste måltider hver dag og oversigtstavler, der viser:

  • Ugens menu
  • Oversigt over personalet (hvem er på kollegiet hvornår?)
  • Ugens frivillige aktiviteter

Herudover har du mulighed for at fastlægge din egen personlige kalender sammen med din kollegiestøtte/hybelstøtte. Her kan der f.eks. stå om din uge på uddannelsen, samtaler med kollegiestøtten/hybelstøtten, eventuelle aftaler om morgenvækning m.m.

Hvornår er der personale på kollegiet?

Kollegiet Frederiksberg
Mandag til fredag 6.30 – 22.00​
​Lørdag 10.00 – 22.00
Søndag 12.30 – 20.30​​

Kollegiet Virum​
Mandag til fredag 7.00 – 22.00​
​Lørdag 12.00 – 20.00
Søndag 12.00 – 20.00​

Hyblerne Østerbro
Mandag til fredag 7.00 – 22.00​
​Lørdag 10.00 – 22.00
Søndag 12.30 – 20.30​​

Kollegiet er ikke døgnbemandet.

Fritid og weekender

På Sputnikkollegiet bliver ingen overladt til sig selv. Personalet hjælper med at lave aktiviteter både i hverdage og weekender. Vi er bevidste om, at en del af fritiden kan bruges til afslapning på værelset. Der vil dog altid være mulighed for at vælge socialt samvær på kollegiet til i et af kollegiets fælleslokaler.

Weekenderne

I weekenderne spiser vi brunch i fælleslokalet. Der er regelmæssigt mulighed for at deltage på ture med et kulturelt eller socialt indhold. Det kan være en koncert, en teaterforestilling eller lignende. Det er frivilligt at deltage, og Sputnik yder støtte til disse arrangementer. Søndag er der fællesspisning og aftenhygge. Et par gange om året mødes vi med de andre Sputnikkollegier og laver f.eks. en fodboldturnering eller en hyggeeftermiddag, så man får mulighed for at møde andre ligesindede unge.​