Botilbud på Østerbro – Sputnikhyblerne

Botilbud for unge med autisme​ i København

​Sputnikhyblerne ligger på Lyngbyvej, lige ved Ryparken på Østerbro i København. Der er 700 meter til Ryparken Station og fem minutters gang til det grønne område “Ryvangen”, hvor der er sø og natur. Både i Ryparken og på Emdrupvej er der supermarkeder og mindre butikker.​

Se, hvem der kan bo på botilbuddet.

Læs om vores botræning.

Boligerne

Boligerne på Sputniks botilbud i København er pæne, store og lyse etværelses lejligheder med eget rummeligt bad og toilet samt mindre køkken med kogeplader, køleskab og miniovn. Der er adgang til hurtig internetforbindelse fra alle værelser.​

Moderne ungdomsboliger centralt i København

Hyblerne har til huse i et helt nyt kompleks af ungdomsboliger på Østerbro. Udover beboernes ét-værelses lejligheder har vi tre fælleslejligheder, hvor vi spiser sammen i mindre grupper og hygger os sammen. De er kun for beboere på botilbuddet.

Vi har også adgang til et fælleslokale, med bordfodbold og bordtennis, et vaskeri og en stor tagterrasse med grill, som vi deler med de andre unge i huset.

Botilbud København
Hyblerne på Østerbro i København har et dejligt udeareal og ligger tæt på stationen.

Beboere og ansatte i vores botilbud

Hyblerne i København (Østerbro) har 30 beboere, hvoraf nogle i en periode i løbet af deres tid i Hyblerne er indskrevet på en udslusningsplads.

Hverdagen er relativt overskueligt med en høj grad af genkendelighed og forudsigelighed.

Personalet i vores botilbud er pædagoger, som er efteruddannet inden for autisme.

Se mere om personalets uddannelse eller læs om vores metoder.

Book et besøg

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg på Hyblerne, hvad enten du er ung, sagsbehandler eller pårørende.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage og aftaler nærmere.

 

Kontakt os

Leder Karen Nilsson Hasle 20 66 79 80 

Se alle kontaktoplysninger for vores botilbud i København her eller læs mere om målgruppen (unge med autisme).  ​

Botilbud København
Sputniks botilbud i København tilbyder et lille, hyggeligt miljø, hvor man kan blive en del af et fællesskab.

Det siger tilsynet – mest for sagsbehandlere

Socialtilsynet fører tilsyn med vores botilbud i København, på Frederiksberg og i Virum. Her kan du se uddrag fra seneste tilsyn på Hyblerne i København:

“Det er socialtilsynets samlede vurdering at tilbuddet lever en indsats af høj faglig kvalitet og at de unge trives på tilbuddet. Socialtilsynet vurderer, at borgerne mødes af kompetente medarbejdere med indgående kendskab til målgruppen, herunder de unges ressourcer og udfordringer.

Tilbuddet anvender faglige tilgange og metoder der er relevante for målgruppen og som understøtter borgernes trivsel og udvikling. Tilbuddet har fokus på borgernes beskæftigelse og uddannelse, samt på at styrke borgernes personlige og sociale kompetencer.

Medarbejderne arbejder struktureret med at understøtte borgerne individuelt, så hver ung har mulighed for udvikling af personlige kompetencer, der på sigt fører til større selvstændighed. De unge giver samstemmende udtryk for at de profiterer af indsatsen og fremkommer med flere konkrete eksempler på positiv udvikling.” 

Se hele Socialtilsynets konklusion for Sputnikhyblernes botilbud i København eller hent tilsynsrapporten på Tilbudsportalen.

Vi samarbejder med Københavns Kommune og mere end 20 andre kommuner, som visiterer unge til vores botilbud i Købehavn og Nordsjælland.

Billeder fra Sputnikhyblerne på Østerbro

Har du spørgsmål?

Leder Sputnikhyblerne

Karen Nilsson Hasle

T: 20 66 79 80  / E: kha@skolensputnik.dk

Souschef Sputnikhyblerne

Kristina Olsen

T: 22 25 29 37 / E: KRO@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du 25 % på
Sputniks Redskabskatalog.

Tilmeld nyhedsbrev