Botilbud på Frederiksberg

Sputniks botilbud på Frederiksberg er for unge med autismespektrumforstyrrelser og psykisk sårbarhed i alderen 18-30 år. ​Vi bor på Kong Georgs Vej 65, tæt på offentlige transportmuligheder, grønne områder, byliv og kulturtilbud.​

Læs mere om målgruppen

Du skal accepterer statistics, marketing cookies for at se denne video.

Værelserne

Værelserne er alle mellem 16 og 23 m2 med eget bad og minikøkken. Der er adgang til hurtig internetforbindelse fra alle værelser, og der er mulighed for valg af TV-pakke mod betaling.​

Fællesarealer

Derudover er der fælleslokaler, hvor vi spiser sammen, drikker eftermiddagste, har lektiecafe og andre sociale aktiviteter.

Vi har et lille motionsrum, et filmlokale samt et hyggeområde med billard, bordtennis, computere og andre spil. Kollegiet har også en gårdhave med mulighed for grill samt vaskerum i kælderen.

På vores botilbud på Frederiksberg har du mulighed for at være med i løbeklub, madklub, styrketræning og diverse brætspilsturneringer, hvis du har lyst. Desuden tager vi på ture sammen.​

Beboere og ansatte på botilbuddet

Sputnikkollegiets botilbud på Frederiksberg har 39 beboere, og 6 udslusningspladser.​ Personalet på vores botilbud bliver tilbudt uddannelse inden for autisme.

Læs mere om vores pædagogiske tilgang og om personalets uddannelse

Beboer botilbud Frederiksberg


Jeg bor på Sputnikkollegiet, fordi jeg ikke kan bo for mig selv endnu. Det øver jeg mig på her. Jeg er rigtigt glad for det fællesskab, jeg har fundet på kollegiet. Det er nemmere for mig at falde i snak med folk her. Især fordi det er mennesker, jeg ser hver dag. Jeg har fundet andre, som ligesom mig er interesseret i fodbold; vi hænger ud og ser fodbold sammen, spiller Fifa, driller hinanden og har det sjovt.

– Christoffer, 24 år, bor på Sputnikkollegiet Frederiksberg og læser til daglig på FGU i Brøndby.

 

Kontakt Sputniks botilbud på Frederiksberg

Besøg os for at se, om vi er det rette botilbud for dig!

Find alle kontaktoplysninger her

​​

Det siger Socialtilsynet

Borgerne styrkes til at udvikle selvstændighed og modenhed og er inddraget i alle forhold omkring dem selv. Borgerne fortæller, at de er glade for at bo i tilbuddet og den støtte de får, bl.a. fra deres kollegiestøtte. Borgerne tilbydes ugentlige samtaler som bl.a. tager udgangspunkt i borgernes individuelle mål. Tilbuddet følger kontinuerligt og systematisk op på borgernes trivsel, og tilbuddet har dermed fortsat god opmærksomhed på borgernes trivsel og understøtter ved mistrivsel, i det omfang der er behov, med samtaler og særlige individuelle tiltag.

Borgerne motiveres til sund livsstil, f.eks. uddannelse/beskæftigelse, sund kost, motion og deltagelse i fællesskaber ud fra kendskab til, hvad der er meningsfyldt og relevant for den enkelte. Dermed konkluderer socialtilsynet, at tilbuddet styrker borgernes fysiske og mentale sundhed og trivsel.

Se den samlede tilsynsrapport for Sputnikkollegiet Frederiksberg (juni 2022)

Book et besøg

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg – hvad enten du er ung, sagsbehandler eller pårørende.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage og aftaler nærmere.

 

Andre botilbud på Sjælland

Vores botilbud på Frederiksberg er ét blandt tre: Vi har også botilbud i København (Østerbro) og botilbud i Nordsjælland (Virum).

Har du spørgsmål?

Leder Sputnikkollegiet Frederiksberg

Louise Gjelfort

T: 40 59 46 62 / E: LGJ@skolensputnik.dk

Souschef Sputnikkollegiet Frederiksberg

René Kürstein

T: 28 99 72 96 / E: RKU@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få fagartikler, kursustilbud, invitationer
til gratis temaaftener og historier om
Sputniks børn og unge. 💬⭐️📨🚀
Tilmeld nyhedsbrev