Botilbud centralt på Frederiksberg

​Vi bor på Kong Georgs Vej 65 på Frederiksberg, tæt på offentlige transportmuligheder, byliv og kulturtilbud.​ Vi er et botilbud for unge med autisme. Læs mere om målgruppen.

Du skal accepterer statistics, marketing cookies for at se denne video.

Værelserne

Værelserne er alle mellem 16 og 23 m2 med eget bad og minikøkken. Der er adgang til hurtig internetforbindelse fra alle værelser, og der er mulighed for valg af TV-pakke mod betaling.​

Fællesarealer

Derudover er der fælleslokaler, hvor vi spiser sammen, drikker eftermiddagste, har lektiecafe og andre sociale aktiviteter.

Vi har et lille motionsrum, et filmlokale samt et hyggeområde med billard, bordtennis, computere og andre spil. Kollegiet har også en gårdhave med mulighed for grill samt vaskerum i kælderen.

På vores botilbud på Frederiksberg har du mulighed for at være med i løbeklub, madklub, styrketræning og diverse brætspilsturneringer, hvis du har lyst. Desuden tager vi på ture sammen.​

Beboere og ansatte på botilbuddet

Sputnikkollegiets botilbud på Frederiksberg har 39 beboere, og 6 udslusningspladser.​ Personalet på vores botilbud bliver tilbudt uddannelse inden for autisme. Se mere om personalets uddannelse.

Kontaktoplysninger

Besøg os for at se, om kollegiet på Frederiksberg er noget for dig!

Find alle kontaktoplysninger her​​

Tilsyn – mest til sagsbehandlere

Socialtilsynet fører tilsyn med vores botilbud på Frederiksberg, og vi får god feedback fra tilsynet:

“Borgerne styrkes til at udvikle selvstændighed og modenhed og er inddraget i alle forhold omkring dem selv. Borgerne fortæller, at de er glade for at bo i tilbuddet og den støtte de får, bl.a. fra deres kollegiestøtte. Borgerne tilbydes ugentlige samtaler som bl.a. tager udgangspunkt i borgernes individuelle mål. Tilbuddet følger kontinuerligt og systematisk op på borgernes trivsel, og tilbuddet har dermed fortsat god opmærksomhed på borgernes trivsel og understøtter ved mistrivsel, i det omfang der er behov, med samtaler og særlige individuelle tiltag.

Borgerne motiveres til sund livsstil, f.eks. uddannelse/beskæftigelse, sund kost, motion og deltagelse i fællesskaber ud fra kendskab til, hvad der er meningsfyldt og relevant for den enkelte. Dermed konkluderer socialtilsynet, at tilbuddet styrker borgernes fysiske og mentale sundhed og trivsel.”

Se hele Socialtilsynets konklusion om Sputnikkollegiets botilbud på Frederiksberg eller download seneste tilsynsrapport på Tilbudsportalen.​

Vi samarbejder med Frederiksberg Kommune og mere end 20 andre kommuner på Sjælland.

Book et besøg

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg på vores kollegium i Virum – hvad enten du er ung, sagsbehandler eller pårørende.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage og aftaler nærmere.

 

Andre botilbud på Sjælland

Vores botilbud på Frederiksberg er ét blandt tre: Vi har også botilbud i København (Østerbro) og botilbud i Nordsjælland (Virum).

Billeder fra vores botilbud på Frederiksberg

Har du spørgsmål?

Leder Sputnikkollegiet Frederiksberg

Louise Gjelfort

T: 40 59 46 62 / E: LGJ@skolensputnik.dk

Souschef Sputnikkollegiet Frederiksberg

René Kürstein

T: 28 99 72 96 / E: RKU@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du 25 % på
Sputniks Redskabskatalog.

Tilmeld nyhedsbrev