Botilbud på Frederiksberg

Botilbud centralt på Frederiksberg

​Vi bor på Kong Georgs Vej 65 på Frederiksberg, tæt på offentlige transportmuligheder, byliv og kulturtilbud.​ Vi er et botilbud for unge med autisme. Læs mere om målgruppen.

Værelserne

Værelserne er alle mellem 16 og 23 m2 med eget bad og minikøkken. Der er adgang til hurtig internetforbindelse fra alle værelser, og der er mulighed for valg af TV-pakke mod betaling.​

Fællesarealer

Derudover er der fælleslokaler, hvor vi spiser sammen, drikker eftermiddagste, har lektiecafe og andre sociale aktiviteter.

Vi har et lille motionsrum, et filmlokale samt et hyggeområde med billard, bordtennis, computere og andre spil. Kollegiet har også en gårdhave med mulighed for grill samt vaskerum i kælderen.

På vores botilbud på Frederiksberg har du mulighed for at være med i løbeklub, madklub, styrketræning og diverse brætspilsturneringer, hvis du har lyst. Desuden tager vi på ture sammen.​

Beboere og ansatte på botilbuddet

Sputnikkollegiets botilbud på Frederiksberg har 36 beboere, og 12 udslusningspladser.​ Personalet på vores botilbud bliver tilbudt uddannelse inden for autisme. Se mere om personalets uddannelse.

Kontaktoplysninger

Besøg os for at se, om kollegiet på Frederiksberg er noget for dig!

Leder Holger Benfeldt Lund 40 56 38 49​

Find alle kontaktoplysninger her​​

Tilsyn – mest til sagsbehandlere

“Det er Socialtilsynets overordnede konklusion, at tilbuddet har en høj kvalitet og anvender faglige tilgange og metoder der bidrager til borgernes udvikling og trivsel. Der arbejdes målrettet på, at borgerne skal erhverve sig kompetencer med henblik på at opnå større selvstændighed og skabe og indgå relationer.”

“I relation til magtanvendelse og overgreb mellem borgerne, herunder forebyggelse og håndtering, kan Socialtilsynet konstatere, at tilbuddet ikke anvender magt og implicit i deres pædagogiske virke har meget fokus på magtbegrebet og uoverensstemmelser mellem borgere, herunder definitionsmagt og etik.”

Se hele Socialtilsynets konklusion om Sputnikkollegiets botilbud på Frederiksberg eller download seneste tilsynsrapport på Tilbudsportalen.​

Andre botilbud på Sjælland

Vores botilbud på Frederiksberg er ét blandt tre: Vi har også botilbud i København (Østerbro) og botilbud i Nordsjælland (Virum).

Billeder fra vores botilbud på Frederiksberg

Har du spørgsmål?

Leder Sputnikkollegiet Frederiksberg

Holger Benfeldt Lund

T: 40 56 38 49 / E: HOP@skolensputnik.dk

Souschef Sputnikkollegiet Frederiksberg

Louise Gjelfort

T: 40 59 46 62 / E: LGJ@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du samtidig en rabatkode, som du kan bruge i Kursuscenter Sputnik.

Tilmeld nyhedsbrev